Over Michael Graste

Fotografie is een kunstvorm en mensen zijn mijn onderwerp. Een foto is meer dan een momentopname. Het is het vastleggen van iemands ziel. Een foto moet technisch uitstekend zijn en het beeld moet iets doen met de kijker. Het moet een verhaal vertellen, een gevoel overbrengen. Elk detail telt.

Ik voel me bevoorrecht over de geweldige projecten die ik mag oppakken. Ik ben ik er trots op dat ik grootheden als Kate Moss, Humberto Tan en Dafne Schippers voor mijn lens heb gehad. Tegelijkertijd krijg ik net zoveel energie van een opdracht om de eigenheid van de medewerkers van een advocatenkantoor in beeld te vangen of een cover voor een boek te schieten.

Daarnaast wil ik mijn kennis en enthousiasme graag overdragen. In een wereld waarin het schieten van een kiekje zo ontzettend makkelijk is geworden, zijn we soms vergeten wat een foto nou echt goed maakt. Die liefde voor het vak breng ik graag over op anderen.

Ik ontmoet graag nieuwe mensen en nieuwe werelden. De inspiratie, dynamiek en energie die ik daarbij op doe, neem ik mee naar jouw werkomgeving. Ook draagt dit letterlijk en figuurlijk bij aan een positief beeld van jouw merk, bedrijf of organisatie. Ik lever als fotograaf graag een positieve bijdrage aan de manier waarop jij in beeld wilt komen bij jouw klanten. Dat doe ik met het werk dat ik lever en tijdens het proces om daar te komen. Ik neem je graag werk uit handen en verras je keer op keer!

Meer weten over mijn aanpak of mijn team?

Michael Graste 2018