Mijn Aanpak

Mijn aanpak

Ik denk graag als vakman vanaf het begin van het proces met mijn opdrachtgevers mee. Dan draag ik met mijn creativiteit, brede kennis en ervaring optimaal bij aan jouw uitdaging. Ik sluit ook aan op de commerciële doelstellingen die jij en je collega’s daarbij koesteren én neem de kernwaarden en uitgangspunten van jullie merk of organisatie mee in mijn aanpak en vertaalslag.

Ik betrek je ook graag in mijn creatieve proces. Zo weet je precies welke keuzes ik maak, wat de gedachten en uitgangspunten zijn voor de fotoproductie. Bovendien kunnen opdrachtgevers dan steeds toetsen of ik de kernwaarden en hogere doelstellingen goed in het oog houd. Zo leveren we samen een mooie coproductie en zijn we straks samen trots op het eindresultaat dat we neerzetten.

 Bij elke opdracht breng ik vooraf het productieproces in beeld dat de fotografie nodig heeft. Ik zorg ervoor dat je op korte termijn goede foto’s beschikbaar hebt. Ik ben flexibel en kan snel schakelen. Zoals gezegd kan ik snel een goed team samenstellen en eventueel extra menskracht betrekken bij de uitvoering. Het is belangrijk dat je je verwachtingen uitspreekt en we duidelijke afspraken maken. Dan speel ik goed in op je wensen en zorgen we voor een perfect en onderscheidend eindresultaat.

Meer weten over mijn team?

IMG_3072.jpeg