#MYS Master Your Shoot Wij creëren krachtige resultaten met fotografen.

Programma Kick-off weekend 31 augustus + 01 September

1x terugkom dag unieke locatie Nederland

1x Studio en einde van 90 daagste challenge.

Online opdrachten en tips en tricks in #MYS online omgeving.

Locatie: Beukenhof Biezenmortel

Fee: € 3500 excl. de btw

Dit intensieve 90 daagse challenge is gemaakt om jou te assisteren om prachtig beeld te creëren en je business als fotograaf naar een volgend niveau te tillen. Dit programma is voor de fotograaf die zijn of haar droom nog niet heeft kunnen waarmaken omdat hun vaste baan in de weg ligt of als fotograaf alleen bezig zijn om de markt te concurreren.

Ik en mijn team van coaching, styling en beauty experts zullen aan de hand van onze ervaringen jou alles leren hoe je het voor elkaar kan krijgen om ervoor te zorgen dat je portfolio de juiste groei krijgt om je business succesvol te maken. Ook is dit voor fotografen die op dit moment nog twijfelen om de stap te nemen om volledig van het inkomen van een fotograaf te leven.

In dit fotografie traject zullen we jou alle vaardigheden leren die er zijn over je business al fotograaf. In het uitgebreide programma dit 90-daagse challenge komen alle aspecten van fotografie aan bod. We zullen alles onthullen wat je nodig hebt in de basis voor portret fotografie belichting, poseren styling, visagie en marketing technieken en social media.

Het is niet zomaar een workshop, maar een uitgebreide deepdive in mijn passie, bedoeld voor gevorderde fotografen die de kunst van het portretteren in de studio of locatie beter willen leren.

Wat maakt deze challenge nou zo bijzonder? We geven jou een volledig recept waarin je alles leert over fotografie en zelf leiderschap zodat je er zeker van bent dat er niks ontbreekt om voor jezelf een succes formule te creëren.

Ik geloof erin dat er zoveel onbenut talent rondloopt en er wordt iedere dag zoveel talent verspeeld en zal nooit tot zijn recht komen. Eindig dit jaar met meer tools en vaardigheden en inspiratie en maak die droom werkelijkheid. Meedoen aan dit programma wil zeggen dat je volledig toegewijd bent om je dromen waar te maken.

Hier ontwikkel je niet alleen als fotograaf op professioneel niveau maar ook als mens en daar zal je voor altijd de vruchten van plukken.

Om erachter te komen of dit programma jou verder kan helpen, nodigen wij je graag uit voor een vrijblijvend intake gesprek.

Bekijk hier de data van de intake gesprekken.

donderdag 04 juli 2019 - donderdag 25 juli 2019

Neem dan contact met ons op.