LAUNCH: Het nieuwe Michael Graste Photography / by Sander ter Haar

10 jaar in het vak. Het is een moment waarop je terugkijkt op alles wat je hebt gedaan, en hoe je je hebt ontwikkeld. Het is ook het moment dat je naar de toekomst kijkt. Wie je bent, waar je voor staat en wat je dromen en passies zijn. Het antwoord daarop was voor mij vrij duidelijk: mensen. Ik hou van mensen, van verschillende uiterlijkheden, karakters en culturen. Ik hou ervan om hun verhalen te vertellen, hun puurste ik te vangen op beeld. Dát is wat Michael Graste Photography moest zijn.

Het is niet zozeer een nieuwe richting, maar meer het aanbrengen van focus en datgene doen waar mijn hart echt ligt. Dus heb ik over de afgelopen maanden met een team aan professionals kritisch naar mezelf en mijn werk gekeken, en zijn we aan de slag gegaan om het nieuwe Michael Graste Photography vorm te geven. Een enorm spannende reis die gisteren zijn hoogtepunt bereikte met de lancering van mijn nieuwe website, compleet met confetti kanon, waarop alles samen komt.

Op mijn nieuwe website vind je niet alleen mijn beste werk, maar ook de verhalen achter die foto’s. Soms mooi, soms grappig, soms inspirerend. Ik hoop dat ik daarmee mijn liefde voor het vak kan overbrengen. En dat ga ik, op veler verzoek, binnenkort ook doen met een masterclass. Daarmee wil ik mijn kennis en kunde overdragen en mensen aansporen net als ik hun dromen na te jagen.

Ik ben apetrots op deze stap. Het is ontzettend leuk om jezelf op een bepaalde manier opnieuw uit te vinden. Het motiveert me om mooie nieuwe projecten te doen waarbij mensen centraal staan. Ik kan niet wachten om nieuw werk te produceren en het jullie te laten zien, dus hou mijn website goed in de gaten!

Zoals ik eerder al zei, doe je zoiets niet alleen. Ik ben ontzettend dankbaar voor alle mensen die me supporten. Mijn liefste Billy, zonder wie dit allemaal niet mogelijk was geweest. Michel en Isabel, voor jullie eindeloze vertrouwen en advies. Sander, voor het verzorgen van de rebranding strategie en het bouwen en schrijven van de nieuwe site. Alle stagiaires die zoveel werk hebben verzet om dit mogelijk te maken. En natuurlijk iedereen die ik nog vergeten ben.

The future starts now.