Oh wat een jaar! / by Michael Graste

Oh wat een jaar! 2018 stond helemaal in het teken van groei. Ik ben ontzettend trots op de complexe producties die ik dit jaar heb mogen neerzetten en op mijn eigen ontwikkeling.

Zo fotografeerde ik Kate Moss en NIKKIE in Disneyland Parijs, maakte ik in het Amstel Hotel een film- en fotografieproductie van dé bruiloft van het jaar, verzorgde ik de campagnefotografie voor Kings Square, Gabbers, Schaap en Citroen, Sofitel Legend The Grand Amsterdam en Gustav Gym en legde ik voor Tommy Driessen de prachtige Geraldine Kemper en Holly Brood op de gevoelige plaat vast.

Geraldine Kemper Styling by Tommy Driessen

Geraldine Kemper Styling by Tommy Driessen

En net als voorgaande jaren stond ik met een klein legertje aan fotografen 3 dagen te knallen op het North Sea Jazz Festival met een exclusieve photobooth en schoot ik voor Vodafone de Nederlandse vrijheid in zijn puurste vorm op de Canal Pride.

Er is veel gebeurd het afgelopen jaar en ik heb er intens van genoten. Er zijn nieuwe deuren opengegaan en nieuwe dromen ontstaan. En dat is mijn boodschap voor het nieuwe jaar. Geef nooit op. Ontmoet mooie mensen en wordt zelf een mooier mens. Doe dat wat het dichtst bij je ziel ligt en inspireer anderen om ook hun dromen na te jagen.

Over mooie mensen gesproken… het afgelopen jaar ben ik gaan samenwerken met Sander (@hairtriggernl) die mijn hele communicatiestrategie verzorgde en bouwde ik een nog mooiere samenwerking op met Michel en Isabel. We zijn met waanzinnige dingen bezig en damn they feel good! Bedankt voor jullie onwijze steun, zonder jullie had ik 2018 nooit zo mogen afsluiten.

Ik wil ook graag al mijn assistenten bedanken. Ik vind het niet alleen ontzettend leuk om mijn kennis over te dragen, maar jullie zijn ook van onschatbare waarde voor het resultaat. Het is echt fantastisch om zulk talent aan het werk te zien.

Last but certainly not least: ik wist niet dat het kon maar ik ben nóg meer verliefd geworden op mijn vriendin Billy. Lieverd, zonder jou was dit allemaal niet mogelijk geweest. Je bent alles wat ik me maar kan wensen en ik hou van je.

Begin volgend jaar lanceer ik mijn nieuwe site, gaan we ons nog meer focussen op megaproducties en gaat onze nieuwe @studio.s111 in de verhuur. Stay tuned.. En enorm bedankt voor alle support! 2019 here we come!