LAUNCH: Het nieuwe Michael Graste Photography by Sander ter Haar

Over de afgelopen maanden heb ik met een team aan professionals kritisch naar mezelf en mijn werk gekeken, en zijn we aan de slag gegaan om het nieuwe Michael Graste Photography vorm te geven. Een enorm spannende reis die gisteren zijn hoogtepunt bereikte met de lancering van mijn nieuwe website, compleet met confetti kanon, waarop alles samen komt.

Read More

Oh wat een jaar! by Michael Graste

Er is veel gebeurd het afgelopen jaar en ik heb er intens van genoten. Er zijn nieuwe deuren opengegaan en nieuwe dromen ontstaan. En dat is mijn boodschap voor het nieuwe jaar. Geef nooit op. Ontmoet mooie mensen en wordt zelf een mooier mens. Doe dat wat het dichtst bij je ziel ligt en inspireer anderen om ook hun dromen na te jagen.

Read More

Doortje en de fietsenmaker by Michael Graste

Doortje is één van mijn beste vriendinnen. Een aantal maanden geleden, vlak voor ik wakker werd, droomde ik over haar. Nee, niet zo'n droom... ik zag haar voor me terwijl ze wakker werd in een mannenoverhemd, zonder make-up en haar haren door de war. Die foto moest ik maken. Het was half 9, en ik belde haar op.

Read More